Lunsjpadel i Moss

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 27. Jan 2022

Fra 30 mars arrangeres det en lunsjserie i padel hos Moss padel.

Alle er hjertlig velkommen til å delta, uansett nivå. Kamper spilles onsdag formiddag fra 10:30-12:00.

Når: Oppstart 30.3 kl 10:30-12:30

Hvor: Moss padel, Verftsgaten 22, 1511 Moss

Pris: 3800kr,- for medlemmer*, 4000kr,- for ikke-medlemmer

*medlem i bedriftsidretten


Les mer HERSoft Vinyasa Yogakurs i Fredrikstad

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 26. Jan 2022

Nå har du mulighet til å melde deg på 8 ukers yogakurs i Fredrikstad med oppstart i uke 11.

Kanskje er dette en fin mulighet til å trene sammen med en eller flere av dine kollegaer fremover?

Soft Vinyasa er en yogaform som tar deg med gjennom stående, sittende og liggende stillinger, der du vil kunne oppleve økt styrke, smidighet, balanse og indre ro. Dette er en oppløftende yogaform som vil kunne skape en følelse av letthet og klarhet i kropp og sinn. Hver time avsluttes med en ledet avspenning. Yogalæreren tilpasser og gir individuelle alternativer til øvelser slik at øvelsene passer for alle. Gjennom kurset vil du kunne oppleve mestring gjennom progresjon, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne melde seg på. Meld deg på HER
NPF Grunnkurs (våttkort) - Kajakkurs

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 26. Jan 2022

Interessen for kajakkurs har tatt av de seneste årene. I samarbeid med DNT Vansjø tilbyr Bedriftsidretten nå kajakkurs i Østfold. Etter godkjent kurs mottar du våttkort med oblat fra Norges Padlerforbund, noe som gir deg et hav av muligheter til å oppleve egen skjærgård på en ny og spennende måte. Kanskje er dette en perfekt aktivitet for deg og dine kollegaer? Dette er svært populære kurs så vær tidlig ute med å melde deg på for å sikre deg plass.

Kurset går over to dager, og du kan velge om du ønsker å være med i mai eller i august - begge kursene er like.


Når:

Kurs 1 28-29 mai 2022

Kurs 2 27-28 august 2022

kl 09:30 - 17:30 begge begge kurs

Hvor:

Vaskeberget, Vansjø - Rygge

Pris:

3000kr,- per deltager (dette inkluderer leie av kajakk og alt nødvendig utstyr)


Meld deg på her: https://bedriftsidrettostfold.hoopla.no/salesNybegynnerkurs i turskøyting

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 26. Jan 2022

De siste årene har interessen for turskøyting økt enormt, og nå har du mulighet til å ta et kurs som tilbyr alt du trenger å kunne for å hive deg på turskøytebølgen. Kanskje er dette et perfekt kurs for ansatte i bedriften din?

Trykk HER for påmelding

Vansjø ligger i nedre del av Mossevassdraget og er, med et areal på 36,4 kvadratkilometer, den største sjøen helt liggende i Østfold. Dette er et eldorado for turskøyting!

I samarbeid med DNT Vansjø kan vi nå tilby et kurs som har stort fokus på Kunnskap – Utstyr og Selskap (KUS). God kunnskap om is og isforhold (det å kunne "lese isen") er vesentlig for å kunne ferdes sikkert på isen med en stor grad av trygghetsfølelse/mestring. Vi vet at uhell kan forekomme, da er det viktig at utstyret er i orden og at den enkelte vet hvordan utstyret skal brukes for å komme seg opp på isen igjen på en trygg måte. Viktig er det også å ikke bevege seg ut på isen alene. Derfor vektlegger vi selskap

Kurset inneholder følgende:

  • 3 timers teorikurs med fysisk fremmøte i DNT sine lokaler i Moss mandag 14 februar fra kl. 18:00 – 21:00. Her lærer du om utstyr, sikkerhet, det å ferdes på isen og kort om medisinske utfordringer.
  • 2,5 timers teorikurs om iskunnskap, gjennomføres på TEAMS torsdag 17 februar kl. 18:00 – 20:30.
  • 2,5 timers tur på isen med praktisk læring/turgåing, lørdag 19. februar kl. 12:00 – 14:30

DNT Vansjø stiller med skøyter, isstaver, ispigger og kasteline. Hver deltager må stille med ryggsekk med tørt tøy i en vanntett pose, skistøvler tilpasset rottefella NNN bindinger (helst da skøytestøvler) eller BC bindinger (fjellskistøvler). DNT sine skøyter har turskøytebindinger tilpasset begge støvletyper. HJELM er obligatorisk, her er det i orden med sykkelhjelm, hockeyhjelm, alpinhjelm etc.

 

Dette er et opplegg på ca. 8 timer totalt.

Prisen er 1600 kr pr deltager.

Maks antall deltakere er 20 stk. så vær rask med å melde deg på for å sikre deg eller bedriften plass på kurset.

Etter gjennomført grunnkurs kan du bli med på all aktivitet som turskøytegruppa til DNT Vansjø tilbyr. 

Trykk HER for påmeldingVi arrangerer aktivitetskurs

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 18. Jan 2022

Vi tilbyr en rekke kurs for ulike aktiviteter. Alle våre kurs er egnet for de som ikke har noen forkunnskaper samt de som ønsker å bygge på det de allerede kan. Våre instruktører er fra øverste hylle og har lang fartstid innenfor sin gren, noen med over 40 års erfaring. Ønsker du å ha et eget kurs for ansatte i din bedrift? Ta kontakt med oss direkte, så tilpasser vi tid og sted for deg og dine kolleger.

Direktelenke til påmelding i Hoopla HER
Påmeldingen til Padelserien i Halden er fortsatt åpen

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 7. Jan 2022

Rekordmange påmeldte til vårens Padelserie i Halden🤩
Hele tre divisjoner!I Høst ble det for første gang  arrangert en bedriftsserie i Halden, der syv lag storkoste seg i det som endte med en knepen seier til Kynningsrud. Bedriftsidretten i Østfold skal i vår arrangere nok en serie, nå med tre ulike divisjoner: nybegynner, middels og elite.🏆 Hos oss er alle stjerner, og absolutt alle er velkommen: vennelag og bedriftslag!😁
Det er fortsatt ikke for seint å melde seg på. Oppstart Uke 9. Huk tak i kompis, kone, husbond eller kollega og dann en superduo - Padel er for alle! Meld deg på her: https://ostfold.bedriftsidretten.no/page/padel


TRYKK HER FOR Å LESE MER OG MELDE DEG PÅ