ostfold.bedriftsidretten.no

Sommerutfordringen 2024

Flest økter

Plassering Antall økter Deltaker
1 0 økter Joakim Tvedt Vatne

Utfordring

Utfør minst 12 økter på minst 30 minutter hver i perioden 01-07-2024 til 31-07-2024  


Godkjente aktiviteter

All type aktivitet er godkjente fremkomstmidler  


Beskrivelse

Beskrivelse Klarer du 12 treningsøkter i fellesferien? (hele juli) Bedriftsidretten i Østfold ønsker på ny å utfordre deg til jevnlig fysisk aktivitet - også denne gang i en tid på året hvor det er lett å falle ut av gode rutiner. Delta i vår helt spesielle sommerkampanje og registrer 12 treningsøkter i fellessferien! (Hele juli). Du velger selv aktivitetsform og eneste kravet er at økten varer i minimum 30 minutter. Du registrer treningen din via strava, polar (linkes opp ved påmelding) eller ved å legge inn øktene dine manuelt på "din side" - hvor du også kan følge egne aktiviteter samt topplister. Tar du utfordringen og sender den videre til venner eller gode kolleger?


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


Ønsker dere å faktureres for flere deltagerplasser til din bedrift - ta kontakt med oss på joakimtvedt.vatne@bedriftsidretten.no så blir vi sammen enig om en avtale.


Alle som fullfører utfordringen er med i trekningen av et valgfritt par med HOKAsko til en verdi inntil 2500kr levert av Run Norge.  

Premie

Valgfri sko fra HOKA verdi inntil 2500kr levert av Run Norge