Nybegynnerkurs i turskøyting

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 26. Jan 2022

De siste årene har interessen for turskøyting økt enormt, og nå har du mulighet til å ta et kurs som tilbyr alt du trenger å kunne for å hive deg på turskøytebølgen. Kanskje er dette et perfekt kurs for ansatte i bedriften din?

Trykk HER for påmelding

Vansjø ligger i nedre del av Mossevassdraget og er, med et areal på 36,4 kvadratkilometer, den største sjøen helt liggende i Østfold. Dette er et eldorado for turskøyting!

I samarbeid med DNT Vansjø kan vi nå tilby et kurs som har stort fokus på Kunnskap – Utstyr og Selskap (KUS). God kunnskap om is og isforhold (det å kunne "lese isen") er vesentlig for å kunne ferdes sikkert på isen med en stor grad av trygghetsfølelse/mestring. Vi vet at uhell kan forekomme, da er det viktig at utstyret er i orden og at den enkelte vet hvordan utstyret skal brukes for å komme seg opp på isen igjen på en trygg måte. Viktig er det også å ikke bevege seg ut på isen alene. Derfor vektlegger vi selskap

Kurset inneholder følgende:

  • 3 timers teorikurs med fysisk fremmøte i DNT sine lokaler i Moss mandag 14 februar fra kl. 18:00 – 21:00. Her lærer du om utstyr, sikkerhet, det å ferdes på isen og kort om medisinske utfordringer.
  • 2,5 timers teorikurs om iskunnskap, gjennomføres på TEAMS torsdag 17 februar kl. 18:00 – 20:30.
  • 2,5 timers tur på isen med praktisk læring/turgåing, lørdag 19. februar kl. 12:00 – 14:30

DNT Vansjø stiller med skøyter, isstaver, ispigger og kasteline. Hver deltager må stille med ryggsekk med tørt tøy i en vanntett pose, skistøvler tilpasset rottefella NNN bindinger (helst da skøytestøvler) eller BC bindinger (fjellskistøvler). DNT sine skøyter har turskøytebindinger tilpasset begge støvletyper. HJELM er obligatorisk, her er det i orden med sykkelhjelm, hockeyhjelm, alpinhjelm etc.

 

Dette er et opplegg på ca. 8 timer totalt.

Prisen er 1600 kr pr deltager.

Maks antall deltakere er 20 stk. så vær rask med å melde deg på for å sikre deg eller bedriften plass på kurset.

Etter gjennomført grunnkurs kan du bli med på all aktivitet som turskøytegruppa til DNT Vansjø tilbyr. 

Trykk HER for påmelding
NPF Grunnkurs (våttkort) - Kajakkurs

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 26. Jan 2022

Interessen for kajakkurs har tatt av de seneste årene. I samarbeid med DNT Vansjø tilbyr Bedriftsidretten nå kajakkurs i Østfold. Etter godkjent kurs mottar du våttkort med oblat fra Norges Padlerforbund, noe som gir deg et hav av muligheter til å oppleve egen skjærgård på en ny og spennende måte. Kanskje er dette en perfekt aktivitet for deg og dine kollegaer? Dette er svært populære kurs så vær tidlig ute med å melde deg på for å sikre deg plass.

Kurset går over to dager, og du kan velge om du ønsker å være med i mai eller i august - begge kursene er like.


Når:

Kurs 1 28-29 mai 2022

Kurs 2 27-28 august 2022

kl 09:30 - 17:30 begge begge kurs

Hvor:

Vaskeberget, Vansjø - Rygge

Pris:

3000kr,- per deltager (dette inkluderer leie av kajakk og alt nødvendig utstyr)


Meld deg på her: https://bedriftsidrettostfold.hoopla.no/sales
Soft Vinyasa Yogakurs i Fredrikstad

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 26. Jan 2022

Nå har du mulighet til å melde deg på 8 ukers yogakurs i Fredrikstad med oppstart i uke 11.

Kanskje er dette en fin mulighet til å trene sammen med en eller flere av dine kollegaer fremover?

Soft Vinyasa er en yogaform som tar deg med gjennom stående, sittende og liggende stillinger, der du vil kunne oppleve økt styrke, smidighet, balanse og indre ro. Dette er en oppløftende yogaform som vil kunne skape en følelse av letthet og klarhet i kropp og sinn. Hver time avsluttes med en ledet avspenning. Yogalæreren tilpasser og gir individuelle alternativer til øvelser slik at øvelsene passer for alle. Gjennom kurset vil du kunne oppleve mestring gjennom progresjon, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne melde seg på. Meld deg på HER

Vi arrangerer aktivitetskurs

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 18. Jan 2022

Vi tilbyr en rekke kurs for ulike aktiviteter. Alle våre kurs er egnet for de som ikke har noen forkunnskaper samt de som ønsker å bygge på det de allerede kan. Våre instruktører er fra øverste hylle og har lang fartstid innenfor sin gren, noen med over 40 års erfaring. Ønsker du å ha et eget kurs for ansatte i din bedrift? Ta kontakt med oss direkte, så tilpasser vi tid og sted for deg og dine kolleger.

Direktelenke til påmelding i Hoopla HER

.

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 6. Apr 2021

LØPEKURS

Dette kurset er en perfekt aktivitet for ansatte i din bedrift. Det er flere grunner til å aktivisere deg selv og dine medarbeidere. I første ledd forbedres både fysisk og mental helse ved å øke fysisk aktivitetsnivå. Samtidig vil bekjentskap blant ansatte imellom styrkes, og det vil skape enda en arena hvor man kan møtes for sosiale sammenkomster. Mosjon i arbeidstiden kan dessuten redusere sykefraværet med opptil 29%.

Lyst å løpe, men vet ikke hvor du skal starte? Løping som trening er rimelig, enkelt og effektivt!

TRYKK HER FOR Å BESØKE LØPEKURSETS EGNE SIDE OG MELD DEG PÅ I DAG

Selv i koronatider er løping er ypperlig aktivitet å lene seg på i en ellers lite sosial arbeidshverdag. Våre kurs overholder gjeldende regler og anbefalinger for smittevern, og kurset holdes utendørs. Grip muligheten til å skape en ny felles plattform for deg og dine medarbeidere.

Løpekurset passer for de som ønsker å bli kjent med jogging og løping som trenings- og mosjonsform. Det gjennomgås teknikker og tips for den enkelte slik at alle skal bli mer kjent med egen kropp og teknikk etter gjennomført kurs. Dette kurset passer deg som lenge har hatt lyst til å løpe men ikke helt vet hvor du skal starte. Hvis du er i tvil om dette er noe for deg eller din gruppe, ta kontakt med instruktør Tor-Erlend på tlf: 950 96 252 eller e-post: Tor-erlend.distad@bedriftsidretten.no i dag!

Priser

Kontingenten dekker hele gruppen og prisen er dermed en pakkepris

Del 1

Medlem av bedriftsidretten: 1000kr

Ikke-medlem: 1500kr

GRATIS ved kjøp av 10 startnummer til Fredrikstadkarusellen 2021 - PÅMELDING

Del 1 & 2

Medlem av bedriftsidretten: 1700kr

Ikke-medlem: 2000kr

GRATIS ved kjøp av 20 startnummer til Fredrikstadkarusellen 2022 - PÅMELDING

HVOR

For at det skal best mulig passe din gruppe kan løpekurset avholdes i nærheten av dine bedriftslokaler. Kursene kan også avholdes på avtalt sted med parkeringsmuligheter for enkel tilgjengelighet.

NÅR

Dato og tid avtales med hver enkelt gruppe og kan tilpasses for at det skal passe best mulig for deg Kurs del 1 og del 2 avholdes med en ukes mellomrom, og selve øktenes varighet er på 60 minutter