Om Østfold Bedriftsidrettkrets

Vi tilbyr aktivitet for alle voksne over 15 år. Våre aktiviteter skal være morsomme, utfordrende men aller viktigst en mestringsopplevelse - uansett hvem du er. I Østfold har vi lag og deltagere fra Moss, Våler og Indre i nord og hele veien ned gjennom Fredrikstad og Sarpsborg til Hvaler og Halden i sør. Våre arrangement er spredt over hele Østfold, selv om administrasjonen sitter i Fredrikstad.

Norges Bedriftsidrettsforbund ble etablert i 1957 og har 2700 lag med ca. 160.000 medlemmer. Vi jobber for et sprekere Norge og har som mål å få flere i aktivitet. Dette brenner vi for! Vi kan bidra til at de ansatte i din bedrift blir mer aktive, sunnere og friskere.

Med mer enn 50 ulike aktiviteter har vi noe som passer for alle og dere som bedrift får alt på et sted. Det er folkehelse satt i system og gir trivsel og glede på arbeidsplassen! Som medlem i Norges Bedriftsidrettsforbund får man en rekke fordeler som rabattert pris på aktivitet og forsikring samt en rekke flotte medlemstilbud. Les mer om alle fordelene her

Hos oss er alle stjerner, bli med på laget dere også! Les gjerne vår strategi og bli bedre kjent med oss.


Som medlem i Norges Idrettsforbund er vi underlagt idrettens lover og regler. Vi er også underlagt antidoping-reglementet.

Vårt kamp- og konkurransereglement.

Har dere spørsmål eller ønsker, vennligst kontakt oss på Ostfold@Bedriftsidretten.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

Velkommen til Bedriftsidretten i Østfold

Golf

Fotball

Kajakk

Innebandy

Padel

Fredrikstad-karusellen

Bowling

Ti på Topp

Skyting

Styrke og løp

Rinkbandy

Sykle til Jobben