Påmelding

Løpskarusellen i Østfold

 

Fredrikstadkarusellen har i 2023 skiftet navn til Løpskarusellen i Østfold. Det vil bli gjennomført fire løpsarrangement i 2023. To løp i Fredrikstadmarka og to løp i lysløypen på Kurland i Sarpsborg. Distanse vil være omkring 5 kilometer og underlag vil være grus i naturskjønne omgivelser.

På våre løpsarrangement er alle velkommen. Du velger selv om du vil gå, jogge eller løpe. Du vil få oppgitt tiden din ved passering av mål, og velger helt selv om du ønsker at den skal skrives ned på resultatlistene våre.


Resultatliste

Løp 1 Fredrikstadmarka.pdf

 

Praktisk informasjon

Du kan melde deg på våre løp enkeltvis eller du kan velge en pakke der alle fire løp er inkludert.

Meld deg på til alle 4 løpene før 14 april og vær med i trekningen av et par valgfri HOKA sko til en verdi av 2500kr


Pris:

350 kr for de siste 3 løp/ 150kr for enkeltløp


Bedrifter & organisasjoner 

I våre løp kan din bedrift få på plass en egen bedriftsavtale! Hva med å utfordre kolleger, samarbeidspartnere eller til og med konkurrenter til en real utfordring gjennom våren og sensommeren?

Ta kontakt med administrasjonen på tlf: 40 76 57 46 eller epost: joakimtvedt.vatne@bedriftsidretten.no for bedriftsløsninger. Ved kjøp av minimum 10 startplasser følger det også med en felles løpetime for bedriften. Ta kontakt for å høre mer om våre ulike pakkeløsninger.

 

Datoer for 2023

Løp 1: Mandag 17.april - Fredrikstadmarka (Ilaveien 134 v/skytterhuset)

Løp 2: Mandag 22. mai Lysløypen Kurland (vis-a-vis Nationalhytta Per Gynt vei 28)

Løp 3: Mandag 28.august - Fredrikstadmarka (Ilaveien 134 v/skytterhuset)

Løp 4: Mandag 11 september – Lysløypen Kurland (vis-a-vis Nationalhytta Per Gynt vei 28)


Alle våre løp starter kl 18:00

 

Kort om gjennomføring av løpene

I 2023 vil løpene våre foregå uten elektronisk tidtaking via startnummer og du trenger ingen profil hos eksterne løpssider. Det holder at du melder deg på gjennom vår hjemmeside, eller når du møter fysisk til start. 

Startnummer vil i år være selvplukk på start. Du tar deg et ledig nummer, og skriver ned navn og startnummer på en liste. Når du kommer i mål, vil du få din sluttid notert dersom du ønsker at resultatet skal stå på våre resultatlister. Dette velger du helt selv.

Møt opp i god tid.

 

Årets løyper:

Fredrikstadmarka 3km/5km; Her kan du velge mellom en runde på ca 3 eller 5 km. Løpet vil gå på grus i naturskjønne omgivelser. Starten av løpet vil gå inn i slak motbakke, før den flater ut, og du får et lett parti nedover mot 2.dam. Her kan du enten går for 3km, og ta stikkeren inn mot mål, eller fullføre runden rundt 2.dam og løpe tilbake til mål samme vei du kom fra. Returen vil gi deg noen bakker å jobbe med etter runding 2.dam, før du vil flyte i slak motbakke hele veien ned til mål. 

Lysløypen Kurland 2km/4km/6km;. Løypen er en kupert runde på ca 2km på grus. Du velger selv om du vil gå eller løpe 1, 2 eller 3 runder for henholdsvis 2, 4 eller 6 kilometer.  Den første kilometeren går halvveis opp mot den beryktede appelsintoppen, men midt i den lange stigningen tar du ned til høyre og en etterlengtet mulighet til å hente inn igjen pulsen. Løypen går nå inn i et lettere parti før du starter på den lille stigningen inn mot passering start eller målgang. Løypen er utfordrende men samtidig intim og artig og med valget mellom tre distanser også tilrettelagt for alle.


Premiering

Vi er stolte over at Framsport Iseveien er med oss på laget i 2023. I hvert av de fire løpene vil det trekkes en heldig vinner av et splitter nytt par med HOKA Clifton 9 blant alle som deltar. 
Ønsker du å bli med laget?

Våre løpsarrangement er helt avhengig av våre strålende frivillige. Ønsker du å bli en del av vårt lag og samtidig bidra til økt folkehelse, mestring og aktivitetsglede for befolkningen i Østfold – ikke nøl med å ta kontakt med oss på e.post; joakimtvedt.vatne@bedriftsidretten.no 


Våre samarbeidspartnere: