- Fotball: Vinterserien i Østfoldhallen
Fotball: Vinterserien i Østfoldhallen

Fotball: Vinterserien i Østfoldhallen

Arrangør: Østfold bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

FAVORITTEN RETURNERER!
- Forhåpentligvis! 

Fjorårets suksess, Vinterserien, returnerer i 2019, med forespeilet oppstart i uke 3 med sesong til starten av april. Spilledager vil forhåpentligvis bli på kveldstid onsdag, men dette er ikke spikret ennå.  

Sted: Østfoldhallen
Varighet: 2x25 minutter
Spilleform: Sjuerfotball

Vinterserien er for alle bedriftsidrettslag og vennelag. Det er ikke tillatt å benytte spillere som er aktive i fjerdedivisjon eller på et høyere nivå dersom utøveren ikke er medlem av et bedriftsidrettslag, enten i fotball eller en beslektet idrett. 

Påmeldingsfristen er 10. januar. Terminliste vil bli sendt ut før utgangen av uke 1 2019.
Hvert lag plikter å sørge for egen forsikring. Bedriftsidretten tilbyr gunstige forsikringer, for å lese mer om det sjekk det ut her.

Prisen blir cirka 10 500,- for medlemslag og 11 500,- for øvrige lag.

MERK: Situasjonen rundt Østfoldhallen er fremdeles noe usikker, men vi ønsker å ha muligheten til å kaste oss rundt i starten av januar dersom vi får lov til å leie hallen. Påmeldingen er bindende og vi tar utgangspunkt i at vi får leie hallen, dersom noe annet forekommer vil alle påmeldte lag få beskjed. Påmeldingsfristen 3. januar gjelder, og lag som melder seg av etter 3. januar vil måtte betale full pris (ikke hvis vi ikke får lov til å leie hallen så klart). 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Østfold bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline