Norges Bedriftsidrettsforbund Blog.

Gift med Bedriftsidretten

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 30. Aug 2019

For noen finnes det ingen unnskyldning god nok når det gjelder å ikke stille til terrengløp. Selv ikke sin egen bryllupsdag! Turtelduene Alex og Anne Guro avsluttet bryllupsseremonien med Bedriftsidrettens terrengløp.

Foto: Geir Johansen- Vi dro rett fra rådhuset, til marka og sprang der, forteller en smørblid Anne Guro Dahle Fischer.

 

Terrengløpet er en felles interesse, og de går aldri glipp av en trening eller et løp. Da bryllupsdagen landet på terrengløpets sammenfallende dato, så de muligheten for å gjøre to hyggelige ting på en dag. 


- Denne dagen var akkurat ni måneder etter at vi treftes, fortsetter Anne Guro knisende.


- Det var kjærlighet ved første blikk og sånn der kliss.

 

Bryllupspar og gjester løp sammen

Kjell Søreide, som arrangerer løpet, ble rørt og inspirert av gjengen som stilte til startstreken. Både brudepar og gjester kom og gjennomførte med stil.

- De hadde kledd seg spesielt for anledningen og hele familien løp! Hele familien ser ut til å ha løpedilla. Både søskenbarn og det hele, forteller Kjell ivrig.

  

Giftet seg på deres niende terrengløp sammen 

Paret identifiserte tidlig i forholdet at de har samme lykketall, nemlig tallet ni. Da det var niende terrengkarusell på dagen ni måneder etter at de traff hverandre, tenkte de det var «meant to be». 

- Jeg er litt flau for det, og han er ikke så flau. Men det var niende løpet i karusellen, på dagen ni måneder etter at vi traff hverandre, så da måtte vi bare gjøre det slik. Vi føler at det var meant to be!

Brudeparet var tydelig fornøyd med å gjøre to hyggelige ting på en dag.

 

Ekstra motivasjon i å løpe med kjæresten 

- For min del har jeg alltid vært med på konkurranser og det er så artig å kunne dele det med han man elsker. Det er jo en forferdelig god motivasjon å være med på disse løpene!  Heldigvis har det vært terrengløp både sommer og vinter. Det er jo utrolig godt og det her gjør vi i lag!

 

Til å begynne med var Anne Guro klart sterkest i løping, da Alex ikke hadde trent løping aktivt.

- I begynnelsen så slo jeg han i vinterkarusellen. Men det kunne han ikke leve med! Plutselig begynte han å springe i fra meg! Jeg får vel bare godta at han er litt kjappere enn meg. Det gjør vondt, men...


Hva gjør det å trene sammen for kjærligheten, da?

- Det gjør veldig mye, for det er jo ekstra tid sammen. Så er det jo den gode tiden sammen. I hvert fall etterpå! Da kan man kose seg sammen med god samvittighet! Først løper vi, så spiser vi og tar et glass vin og koser oss sammen! Det har veldig mye å si for oss å være med på terrengløpene.


Les mer om saken i Harstad Tidende som så klart kastet seg på de to turtelduene og ville spre det glade ord.

Vi i Bedriftsidretten ønsker det lykkelige paret hell og lykke og god tur på bryllupsreise! Vi deler den glade selfien vi fikk av dem på vei til Marcialonga på bryllupsreise.

 


0 Kommentar

Trening og moro med gode kollegaer i Gøteborg?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Aug 2019

Idrettsfestival: Bli med på to hele dager med moro i et fantastisk idrettsanlegg i Gøteborg 1.- 3.november! Deltakere fra hele Skandinavia møtes til ivrig konkurranse i fotball, innebandy og beach volleyball på dagtid, og kan slitne og blide møtes til fest på kvelden. Det er fortsatt ledige plasser igjen!


Både Bedriftsidrettslag og vennelag kan delta

Festivalen er et samarbeid mellom Bedriftsidretten Oslo, Bedriftsidretten Gøteborg og Escape Sport Målet er å kunne etablere denne idrettsfestivalen som et årlig arrangement. 


Nordens mest moderne multisportsanlegg: Prioritet Serneke Arena 

Kun et steinkast unna Gøteborg sentrum finner du Prioritet Serneke Arena. Dette er det optimale sportsanlegget for idrettslag, skoler og bedrifter. Arenaen tilbyr fantastiske muligheter for events og sportsaktiviteter, utdanning og fornøyelse. Med et areal på 45.300 kvm finner du en unik innendørsarena for fotball med siste generasjons kunstgress og tribuner med plass til inntil 3000 tilskuere. I tillegg finner du en 1200 meter lang innendørs skiløype, to fullstore idrettshaller, et innendørs anlegg for beachvolleyball, et fullverdig spa og et 3500 kvm stort treningssenter. 


Praktisk informasjon

Full oversikt finner du på arrangørens sider.

  • Fotball: Keeper + 5 utespillere, 20 min kamper i innledende seriespill + sluttspill 
  • Innebandy: Keeper + 5 utespillere, 20 min kamper i innledende seriespill + sluttspill 
  • Beach Volley: 4 spillere, 20 min kamper i innledende seriespill + sluttspill 

Oppstart fredag kl.17:00. Avslutning søndag kl.17:00. 


Prisen per lag er 2500 kroner. 

All aktivitet foregår innendørs i Prioritet Serneke Arena. 


Prisen for opphold og mat per person:  

Overnatting (dobbel eller fire sengers rom) og måltider (2xmiddag + 1xlunsj) i anlegget på Kviberg First Hotell. Pris per person 1550 kroner. 

Inkludert i prisen er også en stor Halloween fest i beachvolleyanlegget lørdag 2. november. 


BUSSTRANSPORT: UniBuss transport t/r Oslo – Gøteborg kr.500,- pp 


0 Kommentar

Ledig stilling som aktivitetskonsulent i Hedmark og Oppland

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Aug 2019

Vi søker deg som brenner for fysisk aktivitet , arbeidshelse og folkehelse. Bedriftsidretten er en landsdekkende organisasjon. Da vår nåværende aktivitetskonsulent går over i annen stilling søker vi hans etterfølger, som skal bidra til å styrke tilbudet i Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets.

Du skal skape vekst og utvikling, samt synliggjøre bedriftsidretten gjennom ulike kanaler og aktiviteter, herunder sosiale medier. Du skal drive oppsøkende virksomhet – «banke dører»,   rekruttere og bidra til å utvikle både aktivitetstilbudet og i bedriftsidrettslagene. Stillingen er en 60 %, fast stilling, med mulighet for å økes til 100% over tid.  Kretsen er en del av Idrettens hus på Hamar.

Les mer og søk på stillingen HER.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline