Vi tilbyr nå løpekurs!

Dette løpekurset er for deg som trenger hjelp til å komme over dørstokkmila og bli venn med joggeskoene! Du ønsker å kunne løpe et par ganger i uka uten at det kun føles som et ork.

Du melder på en hel gruppe av gangen. Opptil 12 deltagere per påmelding.

Påmeldingsskjema finner du lenger nede på siden!

Løpekurs for din bedrift

Dette kurset er en perfekt aktivitet for ansatte i din bedrift. Det er flere grunner til å aktivisere deg selv og dine medarbeidere. I første ledd forbedres både fysisk og mental helse ved å øke fysisk aktivitetsnivå. Samtidig vil bekjentskap blant ansatte imellom styrkes, og det vil skape enda en arena hvor man kan møtes for sosiale sammenkomster. Mosjon i arbeidstiden kan dessuten redusere sykefraværet med opptil 29%.

Selv i koronatider er løping er ypperlig aktivitet å lene seg på i en ellers lite sosial arbeidshverdag. Våre kurs overholder gjeldende regler og anbefalinger for smittevern, og kurset holdes utendørs. Grip muligheten til å skape en ny felles plattform for deg og dine medarbeidere. Fyll ut skjema nederst på siden eller ta kontakt for tilbud i dag!

Hvem passer dette kurset for?

Dette løpekurset passer for de som ønsker å bli kjent med jogging og løping som trenings- og mosjonsform. Det gjennomgås teknikker og tips for den enkelte slik at alle skal bli mer kjent med egen kropp og teknikk etter gjennomført kurs. Dette kurset passer deg som lenge har hatt lyst til å løpe men ikke helt vet hvor du skal starte. Hvis du er i tvil om dette er noe for deg eller din gruppe, ta kontakt med instruktør Tor-Erlend på tlf: 950 96 252 eller e-post: Tor-erlend.distad@bedriftsidretten.no i dag!

Hvordan foregår kurset?

Kurset starter med en enkel introduksjon til oppvarming og bekjentskap med løpesteget. Videre vil vi gjennomføre en enkel treningsøkt med fokus på teknikk og mestring av løpsbevegelsen. Kurset foregår utendørs og vil i sin helhet være en perfekt start for de som enten er helt nye eller ønske å finne tilbake til løpeformen. Mer erfarne løpere vil også kunne sitte igjen med tips til forbedring av steg og teknikk og det er derfor ingen dette kurset ikke passer for.

Del 1 - Introkurs

I dette kurset går vi gjennom enkle grep en kan ta for å komme smått i gang med jogging og løping. Kurset passer de som ikke har noe som helst erfaring med løping eller ønsker å komme tilbake i løpeformen.

Grunnleggende innføring i:

- Teknikk

- Generelle treningsprinsipper

- Hvordan oppnå den gode økten

- Tips til skovalg og bekledning

Varighet: 60min

Del 2 - Metodekurs

Her bygges det videre på det som ble gjennomgått i første del av kurset. Det vil i denne delen av kurset også bli gjennomgått ulike metoder for trening blant annet i form av intervalltrening vs. sammenhengende trening og hvilke egenskaper ulik trening gir.

Grunnleggende innføring i:

- Treningsprinsipper for løping

- Struktur i en treningsøkt og en treningsplan

- Grove trekk i treningsmetodikk

- Skadeforebygging før, under og etter trening

Varighet: 60min

Praktisk informasjon                                       Påmeldingsskjema finner du nedenfor

PRISER

Kontingenten dekker hele gruppen og prisen er dermed en pakkepris

Del 1

Medlem av bedriftsidretten: 1000kr
Ikke-medlem: 1500kr
GRATIS ved kjøp av 10 startnummer til Fredrikstadkarusellen 2021 (påmeldingslenke nederst på siden)

Del 2

Medlem av bedriftsidretten: 1700kr
Ikke-medlem: 2000kr
GRATIS ved kjøp av 20 startnummer til Fredrikstadkarusellen 2021 (påmeldingslenke nederst på siden)

HVOR

For at det skal best mulig passe din gruppe kan løpekurset avholdes i nærheten av dine bedriftslokaler. Kursene kan også avholdes på avtalt sted med parkeringsmuligheter for enkel tilgjengelighet.

NÅR

Dato og tid avtales med hver enkelt gruppe og kan tilpasses for at det skal passe best mulig for deg Kurs del 1 og del 2 avholdes med en ukes mellomrom, og selve øktenes varighet er på 60 minutter

Løpekurs påmelding

Påmeldingsskjema Løpekurs

Dette skjemaet fylles ut for en gruppe som sammen ønsker å delta på løpekurs. Hvis du/dere ikke har avgjort hvilke(t) kurs dere ønsker å delta på eller hvor mange som skal delta så lar dere gjeldende felt stå blanke så vil vi ta kontakt med dere angående dette.


Om dere kommer fra mer enn en bedrift så skriver dere bare navnet på den bedriften kontaktpersonen representerer.

Her skriver du et tall mellom 1 og 12

E-post adressen til fakturamottaker

Om du er usikker, kryss av på

Trykk her for påmelding Fredrikstadkarusellen 2021

Fredrikstadkarusellen 2021

Dette løpekurset kan for eksempel være en god start på forberedelser mot et lavterskelløp, som Fredrikstadkarusellen. Fredrikstadkarusellen 2021 er fire løp som tar sted i Fredrikstadmarka og Begbymarka med løyper på omtrent 3 og 6km på hvert løp. Les mer på Fredrikstadkarusellen.no. Påmeldingslenke til Fredrikstadkarusellen finner du lenger oppe på siden

Les om flere grunner til å aktivisere deg selv og dine ansatte på https://www.kollegamosjon.no/p/55245/derfor-gir-kollegamosjon-effekt østfold