FIFA4REAL

Suksessen fortsetter, meld deg på FIFA4REAL 2020

Årets desidert morsomste arrangement kommer også i 2020. Vinn fotballtur, gaming-stoler, gavekort og mye mer under arrangementet. 

Dette passer for absolutt alle som er glad i fotball. Om du spiller fifa jevnlig, eller om du ikke har gjort det siden Bergkamp var på coveret, så gjør det absolutt ingenting. Latteren sitter løst, og dette er gøy uansett hvilket nivå man er på.

I den ekte straffesparkkonkurransen kan alt skje. Om du har pondus og skikkelig trøkk i foten, eller om du har finesse og går for en panenka, så stiller alle med like kort. Få med deg en kompis eller to, og bli med på årets begivenhet!REGLER

I FIFA spilles det 2vs2, og man kan eventuelt bytte spiller i pausen. I straffesparkkonkurransene skal alle på laget skyte straffe, uansett om man er to eller tre. Man skyter annenhver straffe. Keeperen man velger før straffene må stå på alle straffene i den bestemte straffesparkkonkurransen.

Vinneren av turneringen stikker av med hver sin gaming-stol og hvert sitt gaming-headset. I tillegg skal vi trekke ett tilfeldig lag på arrangementsdagen som vinner et reisegavekort fra Steve Perryman på kroner 20.000,-.  

Med andre ord, her kan absolutt vinne!
FLERE PREMIER KOMMER


Arrangementet er 29.02.20 i Kongstenhallen Fredrikstad.

Påmeldingsfrist 23.02.20

Følg arrangementet på facebook

FIFA-REGLEMENT

FIFA4REAL

1. SPILLEREGLER
a) Omgangenes varighet er på fire minutter, det spilles da 2*4 minutter.
b) Vanlige FIFA-regler gjelder.
c) Skader skrus av.
d) Man spiller med ett fast lag gjennom hele turneringen, må oppgis i påmeldingen. Dette kan både være landslag og klubblag.
e) Det er ikke under noen omstendigheter tillatt til å påføre skader på utstyr.
d) Engasjement er selvfølgelig tillatt.
f) Det er ikke tillatt å trykke på pause i spillet under noen omstendigheter. Bytting av spillere må gjøres i pausa.
g) Før hver kamp vil det bli gitt tre minutter for å endre på taktikk som omhandler eget lag. Dette inkluderer da startoppstilling, spillerinstrukser og taktikk.

2. POENGSYSTEM GRUPPESPILL
a) Ved seier til ordinær tid tildeles vinnerlaget tre poeng.
b) Ved uavgjort til ordinær tid tildeles begge lagene ett poeng.

3. POENGSYSTEM SLUTTSPILL
a) Tre poeng for seier i FIFA, tre poeng for seier i straffesparkkonkurranse, ett poeng for uavgjort i begge deler.

Det betyr at dersom et lag vinner FIFA-matchen, og det spilles uavgjort i straffesparkkonkurransen etter fem straffer, er laget som vant FIFA-matchen videre. Hvis det skulle ende uavgjort totalt (en seier til hvert av lagene, eller uavgjort i begge deler), vil det avgjøres på sudden death-straffekonk om hvem som går videre.

STRAFFESPARKKONKURRANSE-REGLEMENT

FIFA4REAL

1. REGLER

a) Før straffesparkkonkurransen settes i gang skal kapteinen fra hvert lag avgjøre i en stein, saks, papir-konkurranse hvem som skal starte, hvor det er best av én.
b) Det skal skytes fem straffer fra hvert lag.
c) På lag hvor det er to deltakere skytes det annenhver gang, på lag med tre deltakere går det også på rundgang. Keeper skal også skyte straffe.
d) Det er ikke tillat å bytte keeper underveis i straffesparkkonkurransen hvis ikke en gyldig grunn foreligger, men det er lov å bytte keeper fra kamp til kamp.
e) Det laget som scorer på flest straffer vinner kampen.
f) Det skytes fra syv meter på håndballmål og med futsal-ball i størrelse 4.
g) Det skytes straffe annenhver gang.
h) I gruppespillet skal alle straffene gjennomføres uansett om det står 3-0 etter tre straffer. Dette på grunn av at hvert mål teller inn i målforskjellen til lagene.


2. POENGDELING

a) Ved seier i straffespark gruppespillet tildeles laget tre poeng.
b) Ved uavgjort etter fem skutte straffer tildeles hvert av lagene ett poeng.
c) Ved tap i straffespark tildeles laget null poeng.

3. POENGSYSTEM SLUTTSPILL
a) Tre poeng for seier i FIFA, tre poeng for seier i straffesparkkonkurranse, ett poeng for uavgjort i begge deler.

Det betyr at dersom et lag vinner FIFA-matchen, og det spilles uavgjort i straffesparkkonkurransen etter fem straffer, er laget som vant FIFA-matchen videre. Hvis det skulle ende uavgjort totalt (en seier til hvert av lagene, eller uavgjort i begge deler), vil det avgjøres på loddtrekning om det skal avgjøres i FIFA eller straffer. Ender det fremdeles uavgjort etter full tid vil det bli avgjort på følgende måte:
a) FIFA: Golden goal
b) Straffespark: Sudden death

Hvis én på laget ikke skal skyte straffespark må det fremlegges legeerklæring.
PREMIER FOR FIFA4REAL 2020!

Hovedpremie: Ett tilfeldig lag trekkes ut som vinner av et reisegavekort på kroner 20.000 fra Steve Perryman Sport Travel! Alle lag som er påmeldt til arrangementet er med i trekningen, uavhengig om man taper eller vinner alle kampene. 

Førsteplass: FIFA4REAL-pokal, og alle på laget vinner hvert sitt gaming-headset og gamingstol. 

Andreplass: Trøstepokal og en suprise til alle på laget. 

Elkjøp setter opp en komplett Grand Turismo-stand, hvor den personen med beste rundetid i løpet av dagen drar med seg racing-stolen! 
PÅMELDING
Powered by: Bloc