- Golf: Serien 2020
Golf: Serien 2020

Tid


Beskrivelse

Bli med på Bedriftsidrettens golfserie - her kan både rene bedriftslag men også vennelag delta!


Oppstart av årets serie er usikker med tanke på corona-situasjonen i Norge i dag. Det betyr at påmelding til serien IKKE er bindende, men ved å slenge inn en påmelding vil det bli langt enklere å gjennomføre golfserien dersom helsemyndighetene skulle finne dette forsvarlig.

Som vi gleder oss til det blir varmere i lufta, mer sol og nydelige greener!

Alle lagene som melder seg på blir delt inn i avdelinger på 4-5 lag i hver avdeling. Man skal spille mot alle lagene i avdelingen to ganger, en gang på egen hjemmebane og en gang på motstanderens hjemmebane. Man skal spille mot hvert lag i to forskjellige spilleformer, en gang med stablefordpoeng og en gang med scramble. Hver gang man spiller bortematch får deltakere i bedriftsserien rabattert greenfee hos den den enkelte klubb. Østfold er privilegert med et stort antall vakre golfbaner, så dette er en gylden mulighet for å teste de ulike! Det spilles for øvrig i tomannslag.

Nytt av året er at man får et valg når man melder seg på om man ønsker å spille 9 - eller 18-hull i hvert match. Man blir da plassert inn i avdelinger som ønsker det samme som en selv.

Alle matchene blir i all hovedsak satt opp på mandager i 16-tiden. Det er omsider en mulighet å avtale internt med motstanderlaget en annen dag den samme uken dersom den oppsatte tiden blir vanskelig å få til. Da må kretsen kontaktes med opprinnelig og nytt tidspunkt.

Pris:
For bedriftsidrettslag: 1600,-
For øvrige lag: 1950,-

Legg den og resten av laget inn i denne golfgruppen på Facebook! 


Kretsen prøver også å lære seg og spille golf for tiden....Levert av IdrettenOnline