- FIFA4REAL
FIFA4REAL

Tid


Sted


Beskrivelse

FIFA4REAL KOMMER TIL FREDRIKSTAD!

Og for et premiedryss det blir!

Førsteplass:
Alle deltakere på det vinnende lag mottar hver sin Piranha Byte gamingstol og hvert sitt HyperX Cloud gamingheadset til en samlet verdi på cirka 7.500 kroner!
Her ser du gamingstolen og her ser du gamingheadsettet.
Premiene er levert av Elkjøp Sarpsborg!
I tillegg vil vinnerlaget også vinne et FIFA4REAL-draktsett.

Andreplass: 
Andreplassen vil vinne hvert sitt gavekort på Kleskompaniet på kroner 400,- samt noen overraskelser fra EA.

Tredjeplass:
Alle deltakere på laget som kommer på tredjeplass vinner hvert sitt gavekort til Klatring på grensen!

Tilfeldig:
Reisegavekortet fra Steve Perryman Sportsreiser på 32.000 trekkes blant alle påmeldte lag etter at turneringen er gjennomført.

Annet: 
Elkjøp skal ha en chillzone hvor man kan teste VR-briller og presisjonsskyting i form av å skyte en ball inn i en tørketrommel.

Høyest score på VR-brillene gir vinneren et gavekort på Elkjøp på kroner 1000,-, samt at alle som klarer å skyte ballen inn i tørketrommelen mottar en premie!

Det blir også en rekke give-aways i løpet av dagen som annonseres på premieseremonien etter turneringen. Vi anbefaler alle å legge ut det feteste bildet på Instagram med #fifa4real.

Hva er egentlig FIFA4REAL? 

Har du noen gang drømt om å konkurrere i Playstationspillet FIFA19 og fotball under like vilkår? Nå har du endelig muligheten!

I Bedriftsidrettens storsatsning kombineres både FIFA19 og en fysisk straffesprakkonkurranse i fotball. Hvem vil stikke av med hovedpremien til slutt? De som er fantastiske på å holde hodet kaldt i avgjørende situasjoner, eller de som behersker en konsentrasjon og en overbevisende kontroll over Playstation-kontrolleren?

Det deles inn i grupper hvor det gjennomføres vanlig gruppespill som man kjenner til fra fotball-VM og liknende arrangementer. Hvert lag skal møte alle lag i gruppa, men den store twisten er at man skal møte hvert lag til dyst i både FIFA19 og en ekte straffesparkkonkurranse. Det tildeles tre poeng både for seier i FIFA og for seier i straffesparkkonkurransen. I innledende gruppespill kan det ende uavgjort både i FIFA og i straffesparkkonkurransen.

Hvem kan delta?
Arrangementet har 15-årsgrense, så samle sammen gutta, venninnene, fotballaget, kolleger eller hva enn det måtte være! Alle over 15 år kan delta, og man må ikke nødvendigvis vinne hele greia for å stikke av med kule premier! Lag fra hele Østfold kommer til å stille, gjør du?  

Husk påmeldingsfrist 30. januar!


Priser
For bedriftsidrettslag: Kroner 650,-
For øvrige lag: Kroner 750,-
Husk at ved leie av PS4-kontrollere kommer en ekstra avgift på 250,-.

Husk minimum tre personer og maksimum fire personer på ett lag.

Kontaktinformasjon
E-post: olemartin.petersen@bedriftsidretten.no
Telefon: 976 66 502


Andre arrangementer fra Østfold bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline