Klar for en real utfordring på late sommerdager?

Flest økter

Plassering Antall økter Deltaker
1 0 økter Joakim Tvedt Vatne
2 0 økter Kristian Gulbrandsen
3 0 økter Monica Nøkleby

Utfordring

Utfør minst 12 økter på minst 30 minutter hver i perioden 01-07-2023 til 31-07-2023  


Godkjente aktiviteter

All type aktivitet er godkjente fremkomstmidler  


Beskrivelse

Klarer du 12 treningsøkter i fellesferien? (hele juli) 

Bedriftsidretten i Østfold ønsker på ny å utfordre deg til jevnlig fysisk aktivitet - også denne gang i en tid på året hvor det er lett å falle ut av gode rutiner.

Delta i vår helt spesielle sommerkampanje og registrer 12 treningsøkter i fellessferien! (Hele juli). Du velger selv aktivitetsform og eneste kravet er at økten varer i minimum 30 minutter. 

Du registrer treningen din via strava, polar (linkes opp ved påmelding) eller ved å legge inn øktene dine manuelt på "din side" - hvor du også kan følge egne aktiviteter samt topplister. 

Tar du utfordringen og sender den videre til venner eller gode kolleger? 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker dere å faktureres for flere deltagerplasser til din bedrift - ta kontakt på joakimtvedt.vatne@bedriftsidretten.no  så blir vi sammen enig om en avtale.

Alle som fullfører utfordringen er med i trekningen av fine premier fra våre samarbeidspartnere.


 

Premie

Alle som fullfører utfordringen er med i trekningen av valgfritt par med HOKA til en verdi inntil 2500kr samt gavekort på stor pizza fra Dominos Fredrikstad