Soft Vinyasa Yoga kurs i Fredrikstad

Nå har din bedrift mulighet til å få besøk i egne lokaler av en av våre dyktige yoga instruktører.

Kanskje er dette en fin mulighet til å trene sammen med dine kollegaer fremover?

Soft Vinyasa er en yogaform som tar deg med gjennom stående, sittende og liggende stillinger, der du vil kunne oppleve økt styrke, smidighet, balanse og indre ro. Dette er en oppløftende yogaform som vil kunne skape en følelse av letthet og klarhet i kropp og sinn. Hver time avsluttes med en ledet avspenning. Yogalæreren tilpasser og gir individuelle alternativer til øvelser slik at øvelsene passer for alle. Gjennom timene vil du kunne oppleve mestring gjennom progresjon, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne delta på disse timene.

Vi setter kurs i samarbeid med din bedrift.

Yogakursene i Fredrikstad ledes av Gabriela Hansen, en av våre anerkjente yogalærere som har lang erfaring med undervisning i ulike yogaformer. Hun er medlem av Norsk yogalærerforbund og har over 20 års erfaring fra helsevesenet som sykepleier. Ved å kombinere sitt arbeid i helsevesenet med yogaundervisning har hun en unik evne til å se hele mennesket, og tilpasse øvelser og yogaform etter gruppens behov.

Ønsker din bedrift at vi setter opp faste yoga timer i deres lokaler?

Send oss gjerne en e-post så skreddersyr vi et opplegg som passer for dere.

Ta kontakt på e-post: kristian.gulbrandsen@bedriftsidretten.no eller telefon 907 78 166

Yin Yogakurs i Sarpsborg

Nå har din bedrift mulighet til å få besøk i egne lokaler av en av våre dyktige yoga instruktører.

Kanskje er dette en fin mulighet til å trene sammen med dine kollegaer fremover?

Yin Yoga er en myk og mild yogaform som kan praktiseres av stort sett alle uansett helsetilstand. I denne formen for yoga veiledes du gjennom rolige og enkle øvelser som passer alle, øvelser sittende eller liggende på matta eller eventuelt på stol om din kropp har behov for det. Her øves fokuset på å være tilstede i pusten, i hvilen, i avspenningen og i uttøyingen. Du blir i hver stilling opptil flere minutter, og hviler deg sterk og til bedre helse gjennom å løse opp i spenninger som kan ha satt seg i bindevev, sener og muskulatur og roe stressresponsene i nervesystemet. Timene begynner og avsluttes med avspenning. 

Vi setter opp kurs i samarbeid med din bedrift.

Yin Yoga kan være en meget behagelig måte å styrke kropp og sinn på, hvor du under og etter timene kan oppleve redusert stress og uro, og økt velvære og livsgnist.  

Yogatimene ledes av Katarina Magnus, utdannet Yin Yogalærer ved Axelsons Institutt og har flere år erfaring med drift og undervisning i yoga og mindfulness av både barn og voksne. Ved å integrere den meditative kompetansen enda mer inn i yogaøvelsene har hun er spesiell evne til å kunne skape enda større helsefremmende utbytte av timene.

Ønsker din bedrift at vi setter opp faste yoga timer i deres lokaler?

Ta kontakt på e-post: 

kristian.gulbrandsen@bedriftsidretten.no 

eller telefon 907 78 166