Fredrikstadkarusellen

RESULTATER LØP 5

Hva er Fredrikstadkarusellen?

Fredrikstadkarusellen 2021 består av fem løpsarrangement fordelt rundt om på ulike steder i vår vakre by. Distanse og underlag varierer fra hvert løp, og man velger selv mellom lang og kort distanse når man melder seg på. Jogg og løp passer for alle. Om du gjør det for helsa, glede, prestasjon eller alle tre - alle er velkommen!

Endringer grunnet Covid

Opprinnelig var det planlagt fire løp med to løp før sommeren og to etter. Grunnet restriksjoner på idrettsarrangement for voksne har vi valgt å gjøre de to løpene før sommeren virtuelle. Samtidig utvider vi med et femte løp som vil inngå i de nå tre løpene som er planlagt etter sommeren.

Praktisk informasjon

Datoer:

Løp 1 (Virtuelt): 19.05.2021 - 26.05.2021

Løp 2 (Virtuelt): 31.05.2021 - 06.06.2021

Løp 3: 26.08.2021 - Resultater

Løp 4: 16.09.2021 - Resultater

Løp 5: 30.09.2021 - Resultater

HVA ER INKLUDERT I KONTINGENTEN VED KJØP AV ALLE FEM LØP

Før starten av hver løpssesong er det mulig å kjøpe et sesongkort. Med dette er man påmeldt alle løp samtidig som man får:

- Eget startnummer til løpsarrangementene

- Premie til de som fullfører alle fem løp

- Enkel bevertning (om tillatt)

BEDRIFTER & Vennelag:

Delta sammen med kolleger. Fysisk aktivitet skaper gode minner, bedre helse og sterkere relasjoner.

Ta kontakt med arrangementansvarlig Tor-Erlend på tlf: 950 96 252 eller epost: tor-erlend.distad@bedriftsidretten.no for bedriftsløsninger. Ved kjøp av flere startnummer tilbys ulike nybegynnerkurs for løping. Ta kontakt for å høre mer om våre ulike pakkeløsninger.

LYST Å LÆRE MER OM LØPING?

Vi tilbyr løpekurs for de som har lyst å lære mer om løping. Vi tilbyr både kurs for nybegynnere og for de som vil lære litt mer om teknikk og treningsmetoder. Ta kontakt med kursansvarlig Tor-Erlend på tlf: 95 09 62 52 eller epost: tor-erlend.distad@bedriftsidretten.no for mer informasjon

Koronainformasjon

-    Vi overholder til enhver tid gjeldende retningslinjer og reglement i forhold til smittevern og alle bestemmelser gjøres i dialog med kommunen.

-    Under selve løpsdagen vil det bli lagt til rette for at hver enkelt deltager skal føle seg trygg og at det ikke skal være smittefare

-    Tilpasninger av selve løpene vil kunne forekomme, enten i form av utsettelse eller virtuell løsninger.

INSTAGRAM

Følg oss på @Fredrikstadkarusellen og del din aktive hverdag med #Fredrikstadkarusellen

Powered by: Bloc