Påmelding The Finals

The Finals returnerer! 

21. september 2019 hos Gamle Fredrikstad Golfklubb

Påmeldingsfrist 12. september 2019. 


Priser


For lag som har deltatt i årets bedriftsserie: 400,- per person i start- og greenfeeavgift, null i administrasjonsavgift. 

For lag som har deltatt i årets bedriftsserie og er medlem i Gamle Fredrikstad golfklubb: 200,- per person i start- og greenfeeavgift, null i administrasjonsavgift. 

For lag som IKKE har deltatt i årets bedriftsserie og er medlem i Østfold Bedriftsidrettskrets: 400,- per person i start- og greenfeeavgift, pluss 500 kroner totalt i administrasjonsavgift.

For lag som IKKE har deltatt i årets bedriftsserie og IKKE er medlem i Østfold Bedriftsidrettskrets: 400,- per person i start- og greenfeeavgift, pluss 650 kroner totalt i administrasjonsavgift.

For lag som IKKE har deltatt i årets bedriftsserie og er medlem i Gamle Fredrikstad Golfklubb og er/ikke medlem i Østfold Bedriftsidrettskrets: 200,- per person i start- og greenfeeavgift, pluss 500(medlem i ØBIK)/650(ikke medlem i ØBIK) kroner totalt i administrasjonsavgift. 

MERK: Er du usikker på hvilket kategori du tilhører klarer vi å lese oss til det i påmeldingsskjemaet du sender inn. Dersom du lurer på noe er det bare å ta kontakt på telefon eller e-post, kontaktinformasjonen ligger nederst i skjemaet.


Inkludert i turneringen er én mineralvann per person og én grillbuffet per person etter turneringen. 

Premier fra årets seriespill deles ut, samt vinner av The Finals, closest to pin og longest drive. 


Informasjon om laget

Informasjon om spiller 1 (lagleder)

Informasjon om spiller 2

Fakturainformasjon

Ved EHF-fakturering.

Jeg er innforstått med at laget gjennom påmelding til arrangementer i regi av Norges Bedriftsidrettsforbund (NBIF) og Østfold Bedriftsidrettskrets (ØBIK) er forpliktet til å følge NIFs regelverk, inkludert dopingbestemmelsene.

Spørsmål?
Kontakt Ole Martin Petersen på olemartin.petersen@bedriftsidretten.no eller telefon 97 66 65 02.

Levert av IdrettenOnline