Løp


Har du lyst å komme i gang med løping igjen, men kjenner du trenger litt ekstra drahjelp? Kanskje du aldri har prøvd løping som treningsform, men er nysgjerrig på om dette er noe for deg? Eller kanskje du har meldt deg på et løp, og har lyst å forberede deg best mulig i  fellesskap med andre?

Da kan dette passe perfekt for deg!

Vi øver på å finne godfølelsen med løping, og trene på hvordan løping kan være en lystbetont aktivitet.

Vårt mål er å gjøre løping til en arena for mestring, og en aktivitet som gir varig aktivitetsglede for alle som henger med oss på våre treninger!

Vi trener etter prinsippet om lavterskel intervalltrening.


Hva er lavterskelintervaller?

Lavterskelintervaller er lagt opp til å være mer overkommelige enn typisk høyintensiv intervalltrening, men er fortsatt en effektiv måte å forbedre kondisjonen på.

I lavterskelintervaller bytter du mellom perioder med moderat intensitet og hvile eller lavere intensitet. For eksempel kan du løpe moderat i 3 minutter og deretter ta pause i 1 minutt. Denne syklusen gjentas gjennom hele treningsøkten. 

Lavterskelintervaller er spesielt nyttige for de som ønsker å forbedre den aerobe kapasiteten, øke utholdenheten og gradvis øke treningsintensiteten over tid. Dette gjør dem også mer tilgjengelige for personer som er nye til intervalltrening eller løpetrening generelt.  Lavterskelintervaller er et godt verktøy til å kunne tilpasse intensiteten på trening etter dine egne behov og mål.

Varighet
45 - 60 minutter


Hvem passer timen for?
Alle. Du deltar ut fra ditt nivå.

Timeplan
Påmelding Sarpsborg
Påmelding Kongsten