Ønsker du et verv som frivillig i bedriftsidretten i Østfold?

Vi gir bedrifter, kolleger, venner og familier en aktiv arena hvor man er likeverdige og får til noe sammen.  

Kan du tenke deg å bli frivillig hos oss i bedriftsidretten - som instruktør innenfor ulike aktiviteter, som styremedlem eller som ansvarlig for en aktivitet, ikke nøl med å send en e-post til daglig leder Joakim Vatne på joakimtvedt.vatne@bedriftsidretten.no 

Honorar etter avtale.


Dette er våre strålende frivillige; 

Maren Kristine

Jeg har vært med i Ti på Topp siden 2017, og er i dag leder for Ti på Topp-utvalget.

Kai Roar

Styremedlem og en svært aktiv Bedriftsidrettutøver med både fotballsko og innebandykølle uten særlg støv på seg. Nylig i gang med padel.

Yngvar

Den med lengst fartstid av alle i Bedriftsidretten, og leder for Rinkbandy. Alle som har hatt skøyter på beina i Sparta Amfi kjenner Yngvar.

Pål

Styremedlem og nestleder, den med lengst erfaring fra bedriftsidretten i styret.

Espen

Espen er vår raske og ivirge energibundt i Løpakarusellen Østfold, og har vært med siden 2021. Han kjenner alle som har satt sine fotspor i et løp i Østfold, og er også løpeinstruktør for Bedriftsidretten.

Robin

Styreleder i ØBIK og kan ofte observeres på høyrekanten til Sarpsborg Kommune B.I.L sitt hardarbeidende fotballag. Har også middelmådige kunnskaper med innebandyballen på en god dag.

Ida Kristine

Ida er leder for fotballutvalget og styremedlem i ØBIK. Hun har tidligere vært ansvarlig for sosiale medier hos NFF og er å se på begivenhetene rundt bedriftsfotball over hele Østfold.

Maria

Maria er vår spreke gledesspreder i Fredrikstadkarusellen og har vært med siden 2021. Hun er ofte å se på strakstreker over hele østlandet, og særlig i Østfold.