Løpskarusellen Østfold løp 4 - Lysløypen Kurland

Løpskarusellen Østfold løp 4 - Lysløypen Kurland


Arrangør: Østfold bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 11.09.2023 20:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 166,00 inkl. avgifter

Bli med å løp i Østfoldkarusellen 2023!


Fredrikstadkarusellen har i 2023 skiftet navn til Østfoldkarusellen. Det vil bli gjennomført fire løpsarrangement i 2023. To løp i Fredrikstadmarka og to løp i lysløypen på Kurland i Sarpsborg. Distanse vil være omkring 5 kilometer og underlag vil være grus i naturskjønne omgivelser.


På våre løpsarrangement er alle velkommen. Du velger selv om du vil gå, jogge eller løpe. Du vil gå oppgitt tiden din ved passering mål, og velger helt selv om du ønsker at den skal skrives ned på resultatlistene våre.


Praktisk informasjon


Du kan melde deg på våre løp enkeltvis eller du kan velge en pakke der alle fire løp er inkludert.


Kort om gjennomføring av løpene

I 2023 vil løpene våre foregå uten elektronisk tidtaking via startnummer og du trenger ingen profil hos eksterne løpssider. Det holder at du melder deg på gjennom vår hjemmeside, eller når du møter fysisk til start.


Startnummer vil i år være selvplukk på start. Du tar deg et ledig nummer, og skriver ned navn og startnummer på en liste. Når du kommer i mål, vil du få din sluttid notert dersom du ønsker at resultatet skal stå på våre resultatlister. Dette velger du helt selv.


Møt opp i god tid.


Årets løyper

Fredrikstadmarka vil være en runde på ca 5 km. Løpet vil gå på grus i naturskjønne omgivelser. Starten av løpet vil gå inn i slak motbakke, før den flater ut, og du får et lett parti nedover mot 2.dam. Løpet tar en runde rundt 2.dam før vi snur og løper tilbake til mål samme vi du kom fra. Returen vil gi deg noen bakker å jobbe med etter runding 2.dam, før du vil flyte i slak motbakke hele veien ned til mål.


Lysløypen Kurland er en kupert runde på ca 4.8km. Dette er en skikkelig utfordring for alle som er glad i å gå, jogge eller løpe! Den første kilometeren går opp til den beryktede appelsintoppen, som er et av våre mest populære turmål i Ti på topp! Her får du en magisk utsikt over Tunevannet og Vestvannet, før løypen går inn i et lett parti hvor du får mulighet til å hente deg inn igjen. Videre går ferden opp til løypens høyeste punkt, og her vil du nok kjenne på melkesyren! Herfra og 3km inn til mål starter transportetappen. Her er det slake nedoverbakker kombinert med flate partier før en liten bakke på om lag 50 meter tar deg inn til mål.


På våre løpsarrangement vil det være tilgang på saft, frukt og annen enkelt bevertning. Det vil bli musikk på start og sammen med våre frivillige vil du bli godt ivaretatt under arrangementet.


Alle våre løp vil ha fine uttrekkspremier hvor alle som deltar kan vinne
Pris;

450 kr for alle 4 løp/ 150kr for enkeltløpDatoer 2023

Løp 1: Mandag 17.april - Fredrikstadmarka (Ilaveien 134 v/skytterhuset

Løp 2: Mandag 22. mai Lysløypen Kurland (vis-a-vis Nationalhytta Per Gynt vei 28)

Løp 3: Mandag 28.august - Fredrikstadmarka (Ilaveien 134 v/skytterhuset)

Løp 4: Mandag 11 september – Lysløypen Kurland (vis-a-vis Nationalhytta Per Gynt vei 28)Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.