Sykle til jobben 2021 var en suksess

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 6. Apr 2021

Sykle til jobben er en årlig kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Kampanjeperioden var fra 20. april til 18. juni. Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse.

Under kampanjen registrerte deltakerne ALL sin fysiske aktivitet. Det vil si at det ikke bare er sykling som teller. Padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening er andre eksempler på poenggivende aktiviteter. Deltagerne registrerte aktiviteten både til/fra jobb, men også fysisk aktivitet på fritiden. Man kunne delta individuelt eller som et lag på maksimalt fem personer sammen med venner eller kollegaer. Selv om du er pensjonist eller av andre grunner ikke er i jobb, kan du fortsatt delta. Alle som meldte seg på og registrerte aktivitet varr med i trekningen av premier som blant annet sykler, turer og treningsutstyr!

I 2020 hadde Sykle til jobben mer enn 33.000 deltakere. I 2021 gjennomførte vi kampanjen for 48. gang og over 40. 000 deltagere deltok til tross for nedstenging av kontor- og jobblokaler over store deler av landet.

TRYKK HER FOR Å LESE MER OM SYKLE TIL JOBBENKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.