Sommergaven de ansatte elsker

Postet av Østfold bedriftsidrettskrets den 6. Apr 2021

Trykk på bildet ovenfor for å komme til påmeldingssiden

Nå er det over 2000 deltakere i Ti På Topp Østfold. Her får man tilgang på en morsom og motiverende turkampanje med over 20 fantastiske og tilrettelagte turmål. Tilbudet er åpent for absolutt alle, og du kan melde deg på alene eller i lag sammen med andre. For bedrifter som ønsker gi dette i gave til sine ansatte, så ordner vi alt det tekniske. Da er det bare å spre det gode budskap internt i bedriften. Ta kontakt om du ønsker en bedriftsavtale. 

Hva er Ti På Topp?
Ti På Topp er en turkampanje som gir deg tilgang på 20 ulike turer i Østfold. Dette er spennende og morsomme turer som skal passe for de aller fleste. Turene kommer med en tydelig turbeskrivelse og et digitalt kart, så du enkelt skal kunne finne frem. I kartet vil du også se hvor du selv er, så det er veldig enkelt å følge med, så du ikke går feil. 

Hvem er det for?
Det er for alle som er interessert i friluftsliv, og som vil ut på tur. Dette gir deg også muligheten til å oppdage fine turer som ellers ville ha vært veldig vanskelig å finne. Man kan delta alene, eller på lag med andre. Lag kan for eksempel være vennelag, familielag og bedriftslag. Alt dette velger du i påmeldingsforløpet. 

Selv om man deltar i et lag, så vil du fortsatt ha en egen turprofil, hvor dine egne turer blir registrert. I lag så vil dine turer også bli registrert i laget.

Er det en konkurranse?
Nei, dette er ingen konkurranse, men det er mange som blir ekstra motivert av å registrere sine turer. Da kommer man høyt opp på listen, og for noen er dette veldig motiverende. For andre så er motivasjoenen å komme seg til turmålet vi har laget. Det er også mange som ikke registrerer sine turer, og dette er selvfølgelig helt i orden. Det viktigste for oss er at du opplever glede med å komme deg ut på tur, og med Ti På Topp så håper vi at du gjør det.

Hva får jeg om jeg melder meg på?
Du får tilgang på 20 unike turer i Østfold med turbeksrivelse og kart. I påmeldingen så oppretter du din egen turprofil, og der finner du oversikten over alle turene. Du får også tilgang til appen Ti På Topp. Appen anbefaler vi alle å bruke, for den er veldig fin å bruke for å finne frem til turmålet. Vi kommer også til å trekke ut en rekke premier blant alle som er med, underveis i kampanjeperioden. Det er lurt å følge Ti På Topp Østfold på Facebook og Instagram. Alle som registrerer minimum 10 ulike tuerer i løpet av kampanjeperioden får en turkopp av oss.

Hvordan registrerer jeg turen min? 
Det er helt frivillig å registrere turen sin eller ikke. Men om du klarer å registrere minst ti ulike turer i løpet av kampanjeperioden, så har du klart premiekravet. Premien er en turkopp med bilder fra en del av årets turer.
Om du bruker appen, så vil du se en sirkel i kartet på den turen du er på. Når du har kommet deg innenfor denne sirkelen, så trykker du på knappen "Sjekk inn". Da blir din tur registrert, og du kan laste opp et turbilde sammen med innsjekken. Fikk du ikke registrert turen mens du var ute å gikk, kan du gjøre dette i etterkant inne på din turprofil.

Kan barn være med?
Ja, barn kan være med, og veldig mange barn synes Ti På Topp er veldig spennende. De melder seg på vanlig måte som de voksne gjøre, fremt de har telefon. Har de ikke egen telefon, så kan foreldre opprette en egen barnekonto, som ligger under kontoen til den voksne. 

Hva koster det å være med?
Det koster 185 kr for voksne og 100 kr for barn. Grunnen til at dette koster penger, er fordi det er en rekke utgifter med Ti På Topp, som vi må dekke inn. Dette er utgifter med app, hjemmeside, utvikling, arbeid og premier for å nevne noe. Det er en frivillig organisasjon som står bak Ti På Topp, nemlig Østfold Bedriftsidrettskrets. Det betyr at alle midler som kommer inn til kretsen, går til å forbedre og utvikle eksisterende og nye aktivitetstilbud i Østfold. 

Etter kampanjerperioden kårer vi følgende: 

- Årets turdeltaker
- Årets turbedrift
- Årets turlag
- Årets turbilde (for å vinne årets turbilde må du være påmeldt. Vi trekker ut bilde fra instagram med #tipåtoppøstfold, fra hjemmesiden vår, hvor du har lastet opp bilder. Eller ved at du har sendt oss en epost med ditt bilde. 

Vi er en bedrift og ønsker å tilby dette til våre ansatte
Det er mange bedrifter som er med på Ti På Topp, og synes dette er veldig morsomt. Med bedrifter så inngår vi en egen bedriftsavtale, som gir de ansatte en egen påmeldingskode. Da blir faktura sendt til bedriften i etterant av kampanjeperioden. Vi hjelper gjerne til med intern markedsføring, og gir dere gode tips og erfaringer. 

Send oss en epost på ostfold@bedriftsidretten.no om dere ønsker en bedriftsavtale. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.