FIFA4REAL

GRATULERER TIL PAPPAKROPPENE SOM ER TIDENES FØRSTE VINNERE AV FIFA4REAL!

FIFA4REAL

Hvem kommer lengst? De som er best til å spille FIFA eller de som er helt overlegne til å ta fotballstraffer? I vår nye storsatsning kombinerer vi begge deler, og legger til rette for en turnering hvor man kombinerer både FIFA19 og straffesparkkonkurranse! Det er minimum tre personer på hvert lag og maksimum fire. Alle over 15 år kan delta.

Det deles inn i grupper hvor det gjennomføres vanlig gruppespill som man kjenner til fra fotball-VM og liknende arrangementer. Hvert lag skal møte alle lag i gruppa, men den store twisten er at man skal møte hvert lag til dyst i både FIFA19 og en ekte straffesparkkonkurranse. Det tildeles tre poeng både for seier i FIFA og for seier i straffesparkkonkurransen. I FIFA kan det ende uavgjort, men i straffekonkurransen blir det en vinner og en taper. 

Når man spiller FIFA er det to mot to, men det er mulighet til å bytte spillere i pausa. I straffesparkkonkurransen skal det skytes fem straffer totalt, alle på laget skal skyte minimum én straffe hver. Det betyr at noen på laget må ta ansvar og skyte flere straffer. Straffene skytes innendørs i Kongstenhallen på håndballmål og fra sju meter. 

Det blir en rekke aktiviteter gjennom hele dagen mens man venter på sin tur. Elkjøp kommer til å lage en chillzone hvor det foregår egne konkurranser og premieringer, Fredriksstad Blad vil streame arrangementet da det vil være én TV-bane i FIFA-delen og én TV-bane til straffesparkkonkurranse-delen.

Arrangementet har 15-årsgrense, så samle sammen gutta, venninnene, fotballaget, kolleger eller hva enn det måtte være! Alle over 15 år kan delta, og man må ikke nødvendigvis vinne hele greia for å stikke av med kule premier! Lag fra hele Østfold kommer til å stille, gjør du? 


Pris per lag

For bedriftsidrettslag: 650 ,-
For øvrige lag: 750,-

Dersom det er ønskelig å låne PS4-kontrollere vil det komme en ekstraavgift på kroner 250,- per lag. 
FIFA-REGLEMENT

FIFA4REAL

1. SPILLEREGLER
a) Omgangenes varighet er på fire minutter, det spilles da 2*4 minutter.
b) Vanlige FIFA-regler gjelder.
c) Skader skrus av.
d) Man spiller med ett fast lag gjennom hele turneringen, må oppgis i påmeldingen. Dette kan både være landslag og klubblag.
e) Det er ikke under noen omstendigheter tillatt til å påføre skader på utstyr.
d) Engasjement er selvfølgelig tillatt.
f) Det er ikke tillatt å trykke på pause i spillet under noen omstendigheter. Bytting av spillere må gjøres i pausa.
g) Før hver kamp vil det bli gitt tre minutter for å endre på taktikk som omhandler eget lag. Dette inkluderer da startoppstilling, spillerinstrukser og taktikk.

2. POENGSYSTEM GRUPPESPILL
a) Ved seier til ordinær tid tildeles vinnerlaget tre poeng.
b) Ved uavgjort til ordinær tid tildeles begge lagene ett poeng.

3. POENGSYSTEM SLUTTSPILL
a) Tre poeng for seier i FIFA, tre poeng for seier i straffesparkkonkurranse, ett poeng for uavgjort i begge deler.

Det betyr at dersom et lag vinner FIFA-matchen, og det spilles uavgjort i straffesparkkonkurransen etter fem straffer, er laget som vant FIFA-matchen videre. Hvis det skulle ende uavgjort totalt (en seier til hvert av lagene, eller uavgjort i begge deler), vil det avgjøres på loddtrekning om det skal avgjøres i FIFA eller straffer. Ender det fremdeles uavgjort etter full tid vil det bli avgjort på følgende måte:
a) FIFA: Golden goal
b) Straffespark: Sudden death

STRAFFESPARKKONKURRANSE-REGLEMENT

FIFA4REAL

1. REGLER

a) Før straffesparkkonkurransen settes i gang skal kapteinen fra hvert lag avgjøre i en stein, saks, papir-konkurranse hvem som skal starte, hvor det er best av én. Blir det uavgjort får hvert av lagene ett poeng.
b) Det skal skytes fem straffer fra hvert lag.
c) På lag hvor det er tre deltakere må det velges ut to som skal skyte to straffer, på lag med fire deltakere må det velges én. Keeper skal også skyte straffe.
d) Det er ikke tillat å bytte keeper underveis i straffesparkkonkurransen hvis ikke en gyldig grunn foreligger, men det er lov å bytte keeper fra kamp til kamp.
e) Det laget som scorer på flest straffer vinner kampen.
f) Det skytes fra syv meter på håndballmål og med futsal-ball i størrelse 4.
g) Det skytes straffe annenhver gang.
h) I gruppespillet skal alle straffene gjennomføres uansett om det står 3-0 etter tre straffer. Dette på grunn av at hvert mål teller inn i målforskjellen til lagene. 


2. POENGDELING

a) Ved seier i straffespark gruppespillet tildeles laget tre poeng.
b) Ved uavgjort etter fem skutte straffer tildeles hvert av lagene ett poeng.
c) Ved tap i straffespark tildeles laget null poeng.

3. POENGSYSTEM SLUTTSPILL
a) Tre poeng for seier i FIFA, tre poeng for seier i straffesparkkonkurranse, ett poeng for uavgjort i begge deler. 

Det betyr at dersom et lag vinner FIFA-matchen, og det spilles uavgjort i straffesparkkonkurransen etter fem straffer, er laget som vant FIFA-matchen videre. Hvis det skulle ende uavgjort totalt (en seier til hvert av lagene, eller uavgjort i begge deler), vil det avgjøres på loddtrekning om det skal avgjøres i FIFA eller straffer. Ender det fremdeles uavgjort etter full tid vil det bli avgjort på følgende måte:
a) FIFA: Golden goal
b) Straffespark: Sudden death

Hvis én på laget ikke skal skyte straffespark må det fremlegges legeerklæring.


PREMIEDRYSS UNDER FIFA4REAL! 
Førsteplass:
Alle deltakere på det vinnende lag mottar hver sin Piranha Byte gamingstol og hvert sitt HyperX Cloud gamingheadset til en samlet verdi på cirka 7.500 kroner!
Her ser du gamingstolen og her ser du gamingheadsettet.
Premiene er levert av Elkjøp Sarpsborg!
I tillegg vil vinnerlaget også vinne et FIFA4REAL-draktsett.

Andreplass: 
Andreplassen vil vinne hvert sitt gavekort på Kleskompaniet på kroner 400,- samt noen overraskelser fra EA.

Tredjeplass:
Alle deltakere på tredjeplass vinner hvert sitt gavekort til Klatring på grensen!

Tilfeldig:
Reisegavekortet fra Steve Perryman Sportsreiser på 32.000 trekkes blant alle påmeldte lag etter at turneringen er gjennomført.


Annet: 
Elkjøp skal ha en chillzone hvor man kan teste VR-briller og presisjonsskyting i form av å skyte en ball inn i en tørketrommel.

Høyest score på VR-brillene gir vinneren et gavekort på Elkjøp på kroner 1000,-, samt at alle som klarer å skyte ballen inn i tørketrommelen mottar en premie!

Det blir også en rekke give-aways i løpet av dagen som annonseres på premieseremonien etter turneringen. Vi anbefaler alle å legge ut det feteste bildet på Instagram med #fifa4real. 
Noen gang drømt om å oppleve den magiske stemningen på stadion i England, Italia eller Spania? Nå har du faktisk muligheten! Steve Perryman Sport Travel Norge bidrar med et helt utrolig reisegavekort til en verdi av 32.000 kroner! Det er ikke nødvendigvis vinneren av arrangementet som vinner premien, men alle som deltar har en unik mulighet til å vinne! På premieseremonien når FIFA4REAL er gjennomført vil vi i ekte Champions League-stil trekke ut et heldig lag som får muligheten til å oppfylle en stor drøm - en tur til en valgfri fotballkamp i Europa til en verdi av 32.000 kroner!

Elkjøp Sarpsborg støtter og deltar på gaming-delen, men ikke nok med det stiller de også med noen fantastiske premier! Elkjøp kommer også til å sette opp en egen stand hvor man kan prøve Oculus Rift, og ryktene vil ha det til at den personen med flest poeng her i løpet av dagen vil få en fet premie. Mer spesifikt om hva premiene er kommer, så følg med.. 


Klatring på grensen er en av Skandinavias største klatreparker, og har hele 16 forskjellige løyper med til sammen over 230 elementer. I FIFA4REAL vil et helt lag få et gavekort til en fantastisk dag i klatreparken. 


Kleskompaniet er en Halden-basert bedrift som har flere utrolig kule kolleksjoner! I Kleskompaniets kolleksjoner finner du alt fra satire til lokalpatriotisme, og hver deltaker på et heldig lag vil motta et gavekort på kroner 400,-.


Bedriftsidretten vil også bistå med premier! Vi gir blant annet ut et unikt FIFA4REAL-draktsett til vinnerlaget i samarbeid med Kleskompaniet.

Følg med for flere premier... 


Levert av IdrettenOnline