- Steinkjer Bedriftsvolleyball 20/21
Steinkjer Bedriftsvolleyball 20/21

Steinkjer Bedriftsvolleyball 20/21

Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 03.09.2020 21:00:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 4500,-

Beskrivelse

Bedriftsvolleyball Steinkjer sesongen 2020-2021!

Når: Kampene spilles i Steinkjerhallen torsdager kl 21-23 (spillefri i skoleferiene). Antall kamper og varighet av serien avhenger av hvor mange lag som vil delta, men vi er ferdige rundt påske.


Deltageravgift: 
Medlemspris Kr 4500,- (+14 kr i fakturagebyr) pr lag som har bedriftsidrettslag
Ikke- medlem: Kr 5950,- (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, premier, resultatsystemer og serieadministrasjon. Laget er ansvarlig for å ha forsikring selv.

Nytt av året er billigere deltakeravgift da kampene spilles på 1 baneflate, altså 3 volleyballbaner. Vi kan da ikke garantere spill hver uke for lagene, men dette kommer an på hvor mange lag som melder seg på.

Terminliste og tabell: Terminliste sendes på e-post til lagledere i før seriestart. Resultat og tabell legges forløpende ut på kretsens hjemmeside. Alle laga har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv.

Regelverk: Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 3 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag som vil si at det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 herrer på banen samtidig. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles ”best av 3 sett”. Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder.

Premiering: 1.-3. pl. premieres med pokal.

Påmelding: Påmeldingsfrist er 3. september 2020!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline