- Bedriftsbowling Steinkjer 20-21
Bedriftsbowling Steinkjer 20-21

Bedriftsbowling Steinkjer 20-21

Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 10/14/2020 7:00:00 PM

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 1000,-

Beskrivelse

Bedriftsbowling på Steinkjer sesongen 20-21

NÅR: Serien spilles i den nye bowlinghallen på Steinkjer mandager kl 18.00 - 22.00 og tirsdager kl 18.00-22.00 og om det blir nødvendig onsdag 18-22. Oppstart blir mandag 12.oktober 2020. Serien varer ca fram til vinterferien, men det er avhengig av antall lag hvor lang serien blir. Blir det over 30 lag deler vi i tre divisjoner. Vi deler inn i divisjoner etter fjorårets seriespill der nye lag spiller i laveste divisjon. 

REGELVERK: Det er tre på hvert lag, både damer og herrer (mix) kan delta. Man kan spille med så mange ulike spillere man vil igjennom sesongen fra sin bedrift, men navn på spillere og fødselsdato må oppgis før sesongstart. Det spilles 3 serier x 3 spillere pr lag pr kamp. Bedriftsbowling skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement og smitteregler. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget etter påmelding og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Kampene skal spilles på oppsatt tidspunkt. 

PÅMELDINGSAVGIFT:
Medlemspris (Bedriftsidrettslag): kr 1000 per lag (+ 14 kr i fakturagebyr).
Standardpris (Ikke bedriftsidrettslag): kr 2450 per lag (+ 14 kr i fakturagebyr)

Påmelding skjer her

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Påmeldingsfrist er satt til 1.oktober!

BANELEIE:
342 kr per kamp per lag vil bli fakturert lagene av Bowlinghallen. Antall kamper bestemmes av antall påmeldte lag.

Navn på lag, navn på spillere med fødselsdato på spillere meldes inn på mail før oppstart. Det er viktig å ha fødselsdato og navn på alle spillere for å kunne legge de inn i bowlingresultatsystemet. 


SMITTEVERNREGLER:
Grunnet covid-19 blir våre arrangementer tilpasset slik at vi til en hver tid overholder smittevernreglene til Folkehelseinstituttet og bowlinghallen.  Ber alle om å holde minimum 1 meter avstand og oppfordrer til god håndhygiene. Er du syk eller forkjølet ønsker vi at du ikke møter.


SPILLEPLAN OG TABELL: Terminoppsett og resultatene fra kampene vil bli lagt ut her: http://bedrift.bowling.no/

PREMIERING: 1. 2. og 3. plass i hver divisjon. De to beste lagene fra Steinkjerserien møter de to beste lagene fra Levangerserien i et sluttspill.


Ta kontakt om du har spørsmål:
andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no
Bowlingutvalgsleder: Ivar Lønnum 
ivar.lonnum@ntebb.noKommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline