Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Ti på Topp Østfold

Årets turkampanje starter 10.Mai 2018 

Sjekk ut turtilbudene fra Torshov Sport her

Ti På Topp er en turkampanje for alle. Lag din egen turprofil inne på vår hjemmeside, eller last ned appen Ti På Topp. Her kan du registrere din bruker å få tilgang til alle turene. Ved bruk av app, vil du enkelt kunne følge med på hvor du er i løypen til enhver tid, og når du har kommet nærme nok turmålet, vil du få mulighet til å sjekke inn og dermed få et turpoeng. Kampanjen varer fra 10.Mai til 31.Oktober og om du klarer 10 ulike turer ila denne perioden vil du få en turpremie. Det blir mange konkurranser i sosiale medier og vi vil bl.a kåre årets turbilde. Bilder kan du enkelt laste opp via appen, eller via hjemmesiden på din egen turprofil. Kampenjen passer like godt til enkeltindivider som til bedrifter. Her bestemmer du selv om du skal være på lag med andre, feks familielag, vennelag eller bedriftslag. Trives du best på lag alene, så er ikke dette noe problem. Tilbudet er åpent for alle. Vi håper du får mange flotte turopplevelser med Ti På Topp. 

Pris: 165 kr Bli hektet på naturen!

Naturopplevelser gir deg bedre helse, mer utholdenhet, færre plager, mindre stress og bedre mental helse. Uansett hvilke utfordringer du har i hverdagen, vil fysisk aktivitet bidra positiv.
Likevel kan terskelen for å komme seg ut være høy, spesielt når hverdagen er på sitt mest hektiske. I slike perioder kan Ti på topp gi motivasjonen du trenger for å sette i gang. Det er trygt, enkelt og gøy. Og når du først har opplevd de mange fordelene ved å vandre i naturen, får du garantert lyst til å prøve deg på flere av turene!


Delta individuelt eller med flere

Noen trigges av tanken på å konkurrere mot andre deltagere, mens andre synes det er spennende nok å utfordre seg selv. I Ti på topp er det rom for alle! Du kan delta på et bedriftslag, på et venne- eller familielag, eller som individuell deltaker. Ti på topp passer med andre ord like godt for deg som har lyst til gå på tur med kollegaer, venner, barn eller naboen – og for deg som foretrekker å nyte naturens ro og stillhet alene.
          På nettsiden kan du hele tiden følge med på hvor mange turer du har fullført, og hvor mange kilometer som er tilbakelagt. Er du en av dem som har fullført flest turer i din region, venter kanskje en hyggelig premie?

Enten det er naturopplevelsen, konkurransen, det sosiale eller noe helt annet som frister deg mest, ønsker vi deg velkommen med i Ti på topp!

Sjekk ut turtilbudene fra Torshov Sport her


Følg Ti På Topp Østfold på facebook: 

Ti På Topp

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO